Foto’s Rotterdam

Drijvende ballen in de RijnhavenHet is allemaal begonnen met Flickr. Mensen werden steeds enthousiaster bij het zien van mijn foto’s van Rotterdam en ik wilde ze zoveel mogelijk verschillende aspecten van de stad laten zien. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat buitenlandse toeristen niet meer alleen geïnteresseerd zijn in Amsterdam, maar ook de weg naar Rotterdam weten te vinden. Met name liefhebbers van architectuur en mensen die van een leuke avond uit houden zijn altijd weer aangenaam verrast over de dingen die Rotterdam te bieden heeft. En na zo’n bezoek zijn veel mensen op zoek naar een mooie foto van Rotterdam (bijv. in de vorm van wandversiering) om de herinnering levend te houden!

Er zijn verschillende manieren om naar foto’s te kijken. Sommige mensen geven er de voorkeur aan door een fotoboek te bladeren, anderen houden ervan naar foto’s aan de muur te kijken en weer anderen willen iets GROOTS op canvas, dibond, plexiglas of zelfs een tuinposter!

Ik bied alle opties tegen redelijke prijzen. Fotoboeken zijn beschikbaar in drie formaten, de hoge kwaliteitsfoto’s zijn er in A4 of A3 formaat en de prints op canvas, dibond of andere materialen zijn er in elk gewenst formaat. Maak je keuze en haal de kunst van Rotterdam in huis of voor kantoor!

Hoewel mijn fotocollectie op deze website al behoorlijk omvangrijk is, groeit deze voortdurend. Ben je op zoek naar een specifiek onderwerp en zie je daar geen foto van, neem dan vooral contact op, want de kans is groot dat ik er een foto van heb.

Digitale beelden

Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar royalty free beelden van Rotterdam: mijn foto’s zijn ook beschikbaar als stockfoto’s.