Fotoboeken

Dit fotoboek is in december 2014 geactualiseerd.

Fotoboeken RotterdamEen fotoboek dat de moeite waard is en steevast de interesse wekt van liefhebbers van Rotterdam (die natuurlijk verspreid over Nederland en zelfs daarbuiten wonen!): dat is ‘Rotterdam Highlights’. Een fotoboek boordevol creatieve, kleurrijke en verrassende beelden van Rotterdam.

Het boek heeft een formaat van 25 bij 20 cm en is voorzien van een hardcover met zg. dust jacket. 64 Pagina’s met de highlights van Rotterdam, vastgelegd op een inspirerende en creatieve manier. Zo zag je Rotterdam nog niet eerder, zelfs niet als je Rotterdammer bent!

De foto’s zijn genomen over een periode van zes jaar, waardoor er ook foto’s tussen zitten die nu niet meer gemaakt kunnen worden. Soms zijn dingen weggehaald, op andere plaatsen heeft de hoogbouw het uitzicht weggenomen en overal zijn vernieuwingen doorgevoerd. Kortom: een zeer compleet fotoboek dat heel geschikt is om iemand cadeau te geven, als afscheidscadeau of als relatiegeschenk.

Hieronder heb je de mogelijkheid om door het boek te bladeren:

 

Overige boeken

Er zijn ook uitgebreidere boeken te bestellen (‘Rotterdam – Manhattan aan de Maas’). Daar staan niet alleen meer foto’s in, maar ook verklarende teksten. Deze boeken hebben dezelfde inhoud en worden in verschillende formaten aangeboden. Zie onderstaande prijstabel.

 

Prijzen

Formaat Softcover Hardcover Aantal pagina's Titel
18 bij 18 cm € 42,95 € 54,95 138 Rotterdam
Manhattan aan de Maas
25 bij 20 cm € 42,95 € 49,95 64 (highlights) Rotterdam Highlights
25 bij 20 cm € 54,95 € 64,95 138 Rotterdam
Manhattan aan de Maas
30 bij 30 cm --- € 79,95 50 Rotterdam

* Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Prijzen exclusief 6% BTW en verzendkosten.

Let op: ik maak voor de verzending gebruik van de standaard service van PostNL. De ervaring leert dat die niet altijd even snel is… Wil je zeker weten dat het boek op tijd is? Geef het aan, dan zorg ik voor een prijsopgave.

Ik maak gebruik van een zg. printing-on-demand bedrijf om mijn boeken af te drukken en ben zeer te spreken over de kwaliteit die zij bieden. Ik heb over het algemeen een klein aantal boeken op voorraad, waardoor ik redelijk flexibel ben als het gaat om het aanpassen en actualiseren van mijn fotoboeken. Als jij het net een beetje anders wilt, neem dan contact met me op. Ik sta open voor suggesties.

 

Bestellen

Je kunt boeken bestellen door een mail te sturen naar esther@digitalexposurephotography.nl. Als je geregistreerd staat bij Blurb, kan je het ook rechtstreeks bestellen via www.blurb.nl.