Presentatie GPS

Tijdens mijn verblijf in Engeland was ik lid van een fotoclub: Grimsby Photographic Society. Voordat ik weer terug ging naar Nederland, moest ik beloven dat ik een keer een presentatie over Rotterdam zou geven. Nou…, genoeg foto’s voor een mooi verhaal aan potentiële Rotterdam-bezoekers! Mijn persoonlijke doel was dan ook mijn enthousiasme voor Rotterdam over te brengen, gebruikmakend van mijn fotocollectie.

Donderdagavond 17 februari was het dan zover. Met een volle bak tegenover mij (er waren zelfs leden van andere fotoclubs op mijn presentatie afgekomen!) begon ik vol goede moed mijn verhaal. Al snel merkte ik dat mijn toehoorders Rotterdam heel interessant begonnen te vinden.

De meeste buitenlanders, dat is althans mijn ervaring, hebben het vooral over Amsterdam. Alhoewel een leuke stad is er natuurlijk meer te zien in Nederland en dat heb ik ze laten zien ;-)

Anderhalf uur en vele foto’s later kreeg ik ontzettend veel positieve en enthousiaste reacties. Zelfs de wildlife-fotografen hadden zin gekregen de lens ook eens op architectuur te richten. Het idee is nu om een groepsreis naar Rotterdam te organiseren waarbij ik dan natuurlijk als gids zal optreden.

Mijn doel is ook zonder deze groepsreis bereikt: Rotterdam is bij deze Britten op de kaart gezet!

Mocht jij lid zijn van een fotoclub en op zoek zijn naar een spreker, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.